De Boschwachter

“Van Kaam & Peeters begrijpt hoe een horecabedrijf reilt en zeilt”

Dianne de Kroon is bijna 25 jaar eigenaar van restaurant De Boschwachter in ’t Mastbos. Daarvoor werkte zij als onderwijzeres op een basisschool. Wegens de ziekte van haar vader voelde ze zich destijds geroepen om dit horecabedrijf voort te zetten. Nog altijd doet zij dit werk met veel plezier. Via haar accountant kwam ze enkele jaren geleden in aanraking met Van Kaam & Peeters.

Dianne de Kroon: “Wat ik heel prettig vind aan Van Kaam & Peeters is dat goed begrepen wordt hoe een horecabedrijf reilt en zeilt. En wat er bij ondernemerschap komt kijken. Ik heb eerder een boekhouder gehad die vaak achteraf aangaf wat ik anders had kunnen of moeten doen. Heel vervelend, want daar kun je dan niets meer mee. Pascal komt iedere maand langs, in de zomer op de scooter. We bespreken aan de hand van de cijfers wat we anders kunnen doen. Ik krijg handige tips en die zijn zeker met een grootschalige verbouwing voor de deur zeer welkom.

Besparing in tijd en geld

Van Kaam & Peeters verdient zich absoluut terug. We krijgen adviezen die ons tijd en geld besparen. De loonadministratie loopt via Salarishuys. Onze 24 medewerkers kunnen via de portal inloggen voor hun salarisstrook, zodat we ze niet meer uit hoeven te printen. Ook ben ik goed te spreken over het administratieprogramma AFAS. Het scheelt bijvoorbeeld veel werk dat de rekenafschriften automatisch in AFAS verwerkt zijn. Als ik een probleem heb met het systeem dan helpt Pascal mij altijd weer snel op weg. Ik ben zo tevreden dat nu ook mijn vriend met zijn coaching- en adviesbureau is overgestapt naar Van Kaam & Peeters.”

Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch (+31 (0)13 51 99 661) of via dit formulier!

Not readable? Change text. captcha txt