Dolf van Tilburg

Senior adviseur | vennoot

Sinds januari 2015 is Dolf van Tilburg mede-eigenaar van Van Kaam & Peeters.  Na afronding van zijn heao-opleiding  en zijn studie accountancy werkt Dolf inmiddels ruim 20 jaar in  het vak. Dolf en Pascal zijn geen vreemden voor elkaar. Ruim 12 jaar waren zij collega’s bij Vermetten Accountancy. “ Zowel zakelijk als privé hebben wij een grote klik. Oprechte aandacht voor en een goede relatie met onze klanten staan bij ons allebei hoog in het vaandel. Ik sta dan ook voor de volle 100% achter de slogan ‘Uw Resultaat, onze passie.”

“Regelmatig hoor ik van klanten dat ze weer goed hebben kunnen slapen nadat ik ben geweest. Dat is voor mij het grootste compliment.”

“Wat ik het liefste doe, is ondernemers ontzorgen. Als sparringpartner ondersteun ik ondernemers door ze periodiek en tijdig de juiste informatie te geven, zodat ze hun zakelijke ambities waar kunnen maken. Op welke KPI’s (kritieke prestatie-indicatoren) kan en wil hij zijn onderneming sturen? Hoe staat het met zijn of haar groeiambities? Wat zijn fiscale en juridische mogelijkheden en kansen? Allemaal zaken waar ik graag de vinger op leg.

Verreweg het merendeel van de vragen kunnen we zelf behandelen. We zijn zelf vaktechnisch goed onderlegd, maar voor enkele vraagstukken op met name fiscaal en juridisch gebied is meer specialistische kennis nodig. Daarvoor beschikken wij over een breed netwerk aan specialisten die met eenzelfde drive werken als ons kantoor. Een van mijn klanten wil zich graag vestigen in de Verenigde Staten met een deel van zijn onderneming. Daar kan ik financieel in adviseren, maar wel zoek ik daar specialisten bij die ervaring hebben met de Amerikaanse wet- en regelgeving. Heel erg leuk om te doen.”

Dolf woont samen met Judith en heeft een rijk sociaal leven. Hij is een echte fietsliefhebber. In het weekend klimt hij zelf graag op de fiets; het liefst in het schitterende Limburgse Heuvelland. Hij is ongeveer 7 jaar penningmeester geweest van de Stichting Acht van Chaam en draagt de Acht nog steeds een heel warm hart toe.

Ervaring

Dolf heeft ruim 20 jaar ervaring in de financiële en administratieve dienstverlening. Voordat partner werd bij Van Kaam & Peeters werkte hij 18 jaar bij Vermetten Accountancy.

Contact
Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch (+31 (0)13 51 99 661) of via dit formulier!

Not readable? Change text. captcha txt