Edith Peeters

Manager Finance | Vennoot

Edith zorgt voor een tijdige en correcte verwerking van de cliëntenadministraties. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor personeelszaken, rapportages, facturatie en planning van de werkzaamheden. “Variatie genoeg”, geeft ze aan. Voordat Edith samen met haar man Pascal Van Kaam & Peeters oprichtte, heeft zij als software designer en teamleider bij Ericsson diverse internationale projecten tot een goed einde gebracht. Haar interesse in administratie is gewekt tijdens haar studie informatica, waarvan een groot deel bestond uit economische vakken.

“Ik heb veel variatie in mijn werk. Het grote voordeel van mijn werk vind ik de flexibiliteit, zodat ik er meer voor de kinderen kan zijn.”

Edith is erg sportief. Zo’n zes à zeven uur per week doet ze aan fitness en hardlopen. “Ik zit veel beter in mijn vel als ik lekker kan bewegen. Het is fijn dat dit nu mogelijk is aangezien ik mijn tijd flexibel kan indelen. Het inboeken kan ik bijvoorbeeld ook in de avonduren doen.” Daarnaast is Edith een echte boekenwurm en is zij graag creatief bezig. Daarnaast weten Mees, Merel en Sterre haar met school en hun hobby’s goed bezig te houden. Met het werken vanuit huis kan zij nog meer genieten van het gezinsleven.

Ervaring

Eerder werkte Edith als software designer en teamleider bij Ericsson. Haar interesse in administratie is gewekt tijdens haar studie informatica, waarvan een groot deel bestond uit economische vakken.

Contact
Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch (+31 (0)13 51 99 661) of via dit formulier!

Not readable? Change text. captcha txt