“Echt betrokken bij onze ondernemingen

Yvonne Faber is een ondernemende vrouw. Al 25 jaar is ze eigenaar van Yvonne Hairdesign in Breda. Vorig jaar is ze samen met haar vriend Sander gestart met horecabedrijf Hemels. Van beide ondernemingen heeft ze de administratie aan Van Kaam & Peeters toevertrouwd.

Geen zakelijke afstandelijke benadering

Volgens Yvonne hebben het kappersvak en horeca meer met elkaar gemeen dan je denkt. Yvonne: “Waar ik me met Yvonne Hairdesign altijd in heb weten te onderscheiden is service. Natuurlijk is vaktechniek belangrijk, maar waar het nog meer om gaat is dat je alles op alles zet om het cliënten naar de zin te maken. Echt persoonlijk contact. Dat is in de horeca precies zo. Dit is ook de reden waarom ik graag met Van Kaam & Peeters samen werk. Niet alleen is Pascal prettig als persoon; hij is ook echt betrokken bij onze ondernemingen. Hij heeft geen zakelijke afstandelijke benadering, maar je voelt je bij hem op je gemak en je hebt geen schroom om vragen te stellen.

Bij Van Kaam & Peeters schakel ik met één persoon en dat heb ik in het verleden bij andere administratiekantoren wel anders gezien. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Verder zitten Pascal en Karin er bovenop als het gaat om het resultaat van Hemels en Yvonne Hairdesign. Ik hoop van harte dat ze dat blijven doen. De adviezen zijn altijd goed bruikbaar en hebben al regelmatig geleid tot financieel voordeel.”

Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch (+31 (0)13 51 99 661) of via dit formulier!

Not readable? Change text. captcha txt