“De juiste expertise voor (Neder)Belgen met een zaak in Nederland”

 

Adri Sommen is klant van het eerste uur van Van Kaam & Peeters. Samen met zijn echtgenote Miranda runt hij al weer 19 jaar de succesvolle kapsalon Hypo Hair in Alphen. Dit echtpaar is woonachtig in België. Dat betekent dat de administratie grensoverschrijdende problematiek met zich mee brengt.

Adri Sommen: Er zijn niet veel accountantskantoren die een grensoverschrijdende dienstverlening kunnen bieden aan ondernemers die wonen in België met een zaak in Nederland. Van Kaam & Peeters heeft die expertise wel. Hiervoor werkt ze samen met een boekhoudkantoor in Poppel. Bij ons is alles goed geregeld, zowel zakelijk als privé. En dat geeft een goed gevoel.

Persoonlijke benadering
Wij zijn heel tevreden over de dienstverlening. De medewerkers van Van Kaam & Peeters zijn écht betrokken bij ons bedrijf. De benadering is persoonlijk en dat past bij ons. Wij vinden het ook fijn dat we een vast bedrag per maand betalen. Dat geeft tenminste duidelijkheid. Ik heb eerder meegemaakt dat ik elk telefoontje terug zag op de factuur van mijn boekhouder en daar word ik niet vrolijk van.”

Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch (+31 (0)13 51 99 661) of via dit formulier!

Not readable? Change text. captcha txt