Karen Schreppers

Bedrijfsadviseur MKB

Karen (31) is onze nieuwste aanwinst. Na haar heao-opleiding heeft zij tien jaar werkervaring opgedaan in de accountancy bij middelgrote kantoren, zoals Witlox en Vermetten Accountancy. Zij maakte de overstap naar Van Kaam & Peeters omdat ze hier tijd en ruimte krijgt voor écht klantcontact. Karen is er namelijk heilig van overtuigd dat je ondernemers beter kunt helpen als je ze kent. Haar grote passie is om ondernemers te begeleiden en te sturen.

”Als je goed weet wat een ondernemer beweegt – zowel zakelijk als privé – dan kun je hem het beste vooruit helpen.”

MKB-klanten zijn op mijn lijf geschreven. Je kunt vaak sneller en directer schakelen met deze ondernemers dan bij grotere bedrijven. Wat mijn werk leuk en afwisselend maakt, is dat ik bij veel verschillende bedrijven over de vloer kom.

“Ik vind het een verademing dat ik niet elk kwartier hoef te verantwoorden. Dat geeft ruimte om een relatie op te kunnen bouwen met mijn klanten. En ik weet zeker dat dit zich terugverdient. Als je hun drijfveren kent, kun je ze veel beter financieel adviseren.

Karen is de trotse moeder van de vierjarig Marlou en woont samen met Marcel. In haar vrije tijd onderneemt zij graag leuke activiteiten met haar gezin. Daarnaast leeft zij zich sportief uit met wielrennen. Zij geniet er intens van om te knutselen met haar dochter en is sinds ze een naaicursus heeft gevolgd ook graag creatief bezig met stof en vilt.

Ervaring

Na haar heao-opleiding heeft Karen tien jaar werkervaring opgedaan in de accountancy bij middelgrote kantoren, zoals Witlox en Vermetten Accountancy.

Contact

Karen Schreppers

Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch (+31 (0)13 51 99 661) of via dit formulier!

Not readable? Change text. captcha txt