Pascal van Kaam

Senior Adviseur | Vennoot

Pascal werkt ruim 25 jaar in de administratieve dienstverlening. Hij begon zijn loopbaan bij de Rabobank en heeft vervolgens bij verschillende familiebedrijven en (internationale) accountantskantoren gewerkt. Hij heeft altijd gedroomd van het ondernemerschap. In 2007 heeft hij samen met zijn vrouw Edith Peeters Van Kaam & Peeters Administratie – Advies opgericht. “Ik heb altijd gewerkt met en voor ondernemers en ik wilde het ondernemersschap heel graag zelf ondervinden.”

“Een ondernemer zit niet meer te wachten op alleen een boekhouder. Hij wil ook een adviseur naast zich.”

“Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Ik vind dat je dicht op de klanten moet zitten om ze goed te kunnen ondersteunen. Ik werk graag met cijfers en mijn passie is om die om te zetten in bruikbare adviezen. Ik ben altijd weer benieuwd hoe een klant gedraaid heeft.”

“Ik help hem/haar vervolgens graag bij het realiseren van de financiële doelen en het verbeteren van het rendement. Wij zijn er natuurlijk niet alleen in goede, maar ook in slechte tijden. Soms zijn we overlevingsadviseur, maar het is altijd mooi als je ziet dat ze het redden.”

In zijn vrije tijd is Pascal regelmatig op de tennisbaan te vinden. Zelf tennist hij al vanaf zijn tiende. Niet alleen speelt hij zelf competitie. Ook is hij graag toeschouwer bij de wedstrijden van zijn dochters Merel en Sterre. Als het lekker weer is, trekt hij er graag met zijn golfclub op uit. Wandelen in de buitenlucht in combinatie met het spel vindt hij de perfecte combinatie. Tot slot houdt Pascal erg van koken. Met zijn zoon Mees bereidt hij Italiaanse en Indische gerechten. Het maken van bonbons is ook één van hun specialiteiten.

Ervaring

Pascal werkt ruim 25 jaar in de administratieve dienstverlening. In 2007 heeft hij samen met zijn vrouw Edith Peeters Van Kaam & Peeters Administratie – Advies opgericht.

Contact
Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch (+31 (0)13 51 99 661) of via dit formulier!

Not readable? Change text. captcha txt