“Geen schroom vragen te stellen”

Paula Pontier en Natasja van Moorst zijn eigenaars van Pontier&vanMoorst. Met passie, plezier en energie ondersteunen zij organisaties, teams en managers met advies, coaching en training. Als startende ondernemer brachten zij ruim vijf jaar de administratie onder bij Van Kaam & Peeters.

Rust en geduld

Natasja: “Bij de start van Pontier&vanMoorst hadden wij al snel besloten dat wij onze boekhouding wilden uitbesteden, zodat we ons konden focussen op de trainingen en het ondernemen. Bij Van Kaam & Peeters hebben we geen omkijken naar de administratie. Als starter hadden we veel behoefte aan financieel advies. Nu zijn onze vragen meer gericht op hoe we onze onderneming kunnen laten groeien. De adviezen die we krijgen zijn altijd erg waardevol. Wat we erg aan Pascal waarderen is zijn geduld en de rust die hij uitstraalt. ”

Paula: “Voordat we met Pascal in aanraking kwamen, hadden we een gesprek met iemand van een ander accountantskantoor. Daar hadden we geen klik mee. Bij Van Kaam & Peeters hadden we direct een goed gevoel. De medewerkers hebben een toegankelijke benadering, waardoor we alles op financieel gebied kunnen en durven te vragen. Dat zouden we bij dat andere bureau niet zo snel doen, denk ik.”

Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch (+31 (0)13 51 99 661) of via dit formulier!

Not readable? Change text. captcha txt