Van Kaam & Peeters is een advies- en administratiekantoor dat de administratie voor MKB’ers en ZZP’ers tot in de puntjes verzorgt. Maar als ondernemer wilt u meer.

Uw administratie is het vertrekpunt voor onze verdere dienstverlening. Wij adviseren u over hoe u uw onderneming naar een hoger plan kunt tillen. Waar liggen kansen en mogelijkheden? Welke valkuilen kunt u op uw ondernemerspad tegen kunt komen? Zo speelt u tijdig in op de vele veranderingen die het huidige fiscale en economisch klimaat met zich mee brengen. Met als uitgangspunt dat we ons terug willen verdienen.

Vaste maandprijs

Dat een goed administratiekantoor niet duur hoeft te zijn bewijst Van Kaam & Peeters Administratie. U betaalt een vaste maandbedrag. Deze vergoeding is inclusief inboeken, jaarrekening, BTW-aangiftes, eventuele loonadministratie en advies, zodat u nooit voor verrassingen staat. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen, zodat u zich kunt toeleggen op het ondernemen.

Samenwerking met specialisten

Wij weten precies wat we wel en niet kunnen. Voor specialistische juridische of fiscale expertise verwijst Van Kaam & Peeters u geheel vrijblijvend door naar de beste specialisten. Op grond van onze samenwerking kunnen we voor u scherpe en transparante tarieven afspreken.

Neem contact met ons op

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch (+31 (0)13 51 99 661) of via dit formulier!

Not readable? Change text. captcha txt